Участь керівництва Подільської РВА в заходах, присвячених Дню захисників та захисниць

1 жовтня 2023 року керівництво та співробітники Подільської районної військової адміністрації взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню захисників та захисниць України, які було проведено на центральній площі міста Подільськ. Також присутні були представники Подільської міської ради, підприємств та організацій, військові, місцеві жителі.

1 жовтня Україна відзначає день відважних і непереможних героїв, завдяки яким наша держава залишається вільною та нескореною. Вони воюють за незалежність і свободу, хоробро протистоячи страшному ворогу, який намагається стерти українську націю з лиця землі.

Кожен українець сьогодні вклоняється до землі та дякує захисникам. Назавжди закарбовуємо в серці пам’ять про тих, хто віддав своє життя заради нашого майбутнього.

На початку заходу всі присутні взяли участь в загальнонаціональній хвилині мовчання в пам’ять про усіх загиблих воїнів України та шани воїнам, які продовжують боронити нашу країну. Зазвучав Державний Гімн України.

Багато теплих слів звучало на адрес захисників в цей день, найкращих було нагороджено грамотами.

Найменше, що можемо ми всі сьогодні зробити – подякувати живим героям та вшанувати пам’ять загиблих, пообіцявши зробити все від нас залежне, аби наблизити перемогу та не допустити повторення цих страшних подій у майбутньому.

В знак пам’яті і шани присутні поклали квіти до погруддя пам’ятника невтомному борцю за незалежність Тарасу Шевченко.

Слава Україні! Героям слава!