02.10.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, запрошені, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи райради.   

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довела присутнім Чистякова Анастасія – головний спеціаліст з питань внутрішнього аудиту районної державної адміністрації.

Про проведення комплексу осінньо-польових робіт у сільгосппідприємствах Подільського району, про температурний режим, опади та загальну картину змін синоптичних процесів, їх можливий вплив на розвиток хвороб сільгоспкультур розповіла Вдовиченко Наталія – начальник відділу агропромислового розвитку адміністрації.

Про результати селекторної наради під головуванням віце-прем’єр міністра України, Міністра  з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам доповідала Долга Лариса – начальник управління соціального захисту населення РВА.

З інформацією про проведені заходи у територіальних громадах Подільського району з нагоди відзначення Дня Захисників та Захисниць України, Дня працівників освіти, Дня людей похилого віку, Всеукраїнського дня бібліотек. Проведення тематичних заходів у зв’язку з 82-ми роковинами початку масових розстрілів мирного населення, вчинених гітлерівцями в урочищі Бабин Яр, виступила Добрянська Наталія – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.

За підсумками розгляду питань посадовим особам надано додаткові доручення.