З нагоди Дня працівників освіти України начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко привітав освітян Любашівської селищної ради

Сьогодні, з нагоди свята, Дня працівників освіти України, який відзначають щороку у першу неділю жовтня, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко привітав освітян Любашівської селищної ради.

Результат роботи вчителя – це героїчна нація, яка об’єдналася у складний час та дає відсіч ворогу. Педагоги – це майбутнє наших дітей, а тому – і майбутнє України. Від вчителя, педагога в великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство.

Михайло Дмитрович висловив щиру вдячність шановним педагогам за самовіддану працю та бездоганне виконання найвідповідальнішої місії – виховання підростаючого покоління, та привітав зі святом:

«Бажаю Вам, шановні педагоги, терпіння, натхнення і радості від успіхів дітей, безмежної віри в себе, в свою країну і в свій народ, високих злетів і творчих здобутків! Дякую, що робите все можливе для підвищення якості нашої освіти, виведення її на європейський рівень, особливо в цей важкий час…На жаль, цей навчальний рік буде проходити в умовах правового режиму воєнного стану, і діти будуть навчатися в різних режимах – онлайн та офлайн. Але ми всі повинні згуртуватися, та йти до поставленої мети. А мета у нас одна – Перемога!!!»

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку та реформування вітчизняної освіти, високу професійну майстерність, сумлінну педагогічну працю в умовах воєнного стану та з нагоди Дня працівників освіти Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації нагородили вчителя математики Боківського ліцею Любашівської селищної ради Подільського району – Наталію Лозу.

За сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, відданість справі, впровадження сучасних методів навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти оголосили подяку Одеської обласної ради – директору Любашівського ліцею №1 Любашівської селищної ради Подільського району – Наталії Слусаренко.

За плідну педагогічну діяльність, значні особисті заслуги в реалізації державної політики у галузі освіти, самовіддане служіння справі навчання і виховання підростаючого покоління, невпинний творчий пошук, педагогічну мудрість, тактовність, креативність у роботі та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти Почесною грамотою Подільської районної державної адміністрації Одеської області нагороджено вчителя історії Троїцького ліцею Любашівської селищної ради Подільського району Одеської області – Яну Матеранську.