Співробітники Подільської РВА відвідали швейне підприємство ТОВ «Тімдресс Дебетекс»


19 жовтня 2023 року за дорученням тимчасово виконуючого обов’язки голови Подільської районної державної (військової) адміністрації Оксани Лободи співробітники районної державної адміністрації відвідали швейне підприємство ТОВ «Тімдресс Дебетекс», яке здійснює свою професійну діяльність на території Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області, з метою налагодження співпраці між представниками бізнесу та органами влади.
Дане підприємство засноване в 2009 році та займається пошиттям спеціального одягу з давальницької сировини. Поставляє свої вироби до Європи (Німеччини). На сьогодні штатна чисельність становить 81 працівників, з них – 45 швачок.
ТОВ «Тімдресс Дебетекс» успішно освоює нові зразки одягу, а саме: медичний одяг для лікарів і санітарів; халати, жакети, фартухи для закладів громадського харчування.
Підприємство своєчасно та в повному обсязі сплачує податки та збори до бюджету всіх рівнів, також на засадах благодійності та жертовності надає благодійну допомогу Збройним Силам України.