Оксана Лобода відвідала футбольний матч в місті Подільськ

За дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка його перший заступник Оксана Лобода сьогодні відвідала футбольний матч, що став видатною подією для всіх спортсменів та вболівальників району.

🔹 21 жовтня 2023 року в місті Подільськ на стадіоні «Локомотив» був проведений черговий футбольний поєдинок Чемпіонату України ДЮФЛУ 2023, в якому взяли участь ФК ЛОКОМОТИВ (м. Подільськ) та СК ТАЇРОВЕ. В ЧУ дитячо-юнацької футбольної ліги України за першість змагались спортсмени 2009-2010 року народження.

🔹 На початку гри присутні вшанували хвилиною мовчання памʼять всіх, хто загинув від військової агресії рф. Зазвучав Державний Гімн України, який виконали, стоячи, всі присутні – від найменших гостей до поважних вболівальників.

🔹 Гра була надзвичайно напруженою, видовищною та яскравою. Гравці вели запеклу боротьбу за м’яч та намагалися всіма силами вибороти перемогу.

🔹 Подільські спортсмени продемонстрували неабиякі професіоналізм і злагодженість, провівши складні комбінації та відкривши рахунок. Проте поступилися досвідченому супернику у достойному протистоянні.

🔹 В результаті перемогу здобула команда ТАЇРОВЕ – матч завершився з рахунком 5:2 на користь суперника.

Матч був дуже цікавим та яскравим – всі присутні отримали безліч позитивних емоцій і вражень. Наші футболісти показали класну гру. І хай сьогодні вони не вибороли перемогу, але попереду у них буде ще чимало досягнень.

Побажаємо всім спортсменам нових цікавих ігор та перемог під мирним небом!