Засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів різних сфер області до роботи в зимових умовах 2023-2024 років

За дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації 26 жовтня 2023 року його заступник Вадим Мегіс, головний спеціаліст сектору містобудування і архітектури Яна Нігара, завідувач сектору інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Ігор Куліченко взяли участь в засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери області до роботи в зимових умовах 2023-2024 років.

Нараду було проведено під головуванням заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації Олександра Харлова в режимі відеоконференції.

Основну увагу присутніх було зосереджено на таких питаннях:

– Про загальний стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурної сфери до опалювального сезону 2023-2024 років в Одеській області доповів директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Антон Шалигайло.

– Інформацію про стан виконання заходів з фізичного захисту об’єктів критичної інфраструктури області (електропідстанції, водопровідно-каналізаційне господарство, теплопостачання, тощо) надав директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Антон Шалигайло.

– Про забезпечення електропостачання критично важливих об’єктів області під час можливих екстрених та стабілізаційних відключень електроенергії розповів генеральний директор АТ ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв.

За всіма питаннями порядку денного співдоповідали начальники Болградської, Подільської, Роздільнянської, Одеської, Білгород-Дністровської, Березівської та Ізмаїльської районних військових адміністрацій, їх заступники.