10 листопада 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь у святкових заходах до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, що проводились в Куяльницькій громаді.

Саме ці люди дарують радість та несуть культуру до українських сердець, звеселяючи та підтримуючи кожного своєю творчою плідною працею та силою духу, особливо зараз, коли триває війна.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.

«У ЧАС ВІЙНИ КУЛЬТУРА НАБУВАЄ ОСОБЛИВОГО ЗНАЧЕННЯ, ВОНА ЄДНАЄ НАС У РОЗУМІННІ ХТО МИ Є, НАДАЄ СЕНСУ БОРОТЬБІ ЗА СПІЛЬНІ ЦІННОСТІ ТА СПАДОК. САМЕ КУЛЬТУРА Є РУШІЙНОЮ СИЛОЮ ЗДАТНОЮ ПІДНЯТИ БОЙОВИЙ ДУХ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ, ВИ НЕСЕТЕ УКРАЇНСЬКУ ПІСНЮ, ПОПУЛЯРИЗАЦІЮ КРАЩИХ ТРАДИЦІЙ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА, ЩО НАЛАШТОВУЄ ЛЮДЕЙ НА ПЕРЕМОГУ. АДЖЕ В БУДИНКАХ КУЛЬТУРИ, БІБЛІОТЕКАХ, МУЗИЧНИХ ШКОЛАХ, БУДИНКАХ ТВОРЧОСТІ ПРЕДСТАВНИКИ НАШОГО РАЙОНУ ВІД МАЛЕЧІ ДО ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ ДУХОВНО ЗБАГАЧУЄТЬСЯ, РОЗВИВАЮТЬ СВОЇ ТАЛАНТИ, КУЛЬТУРНО ВІДПОЧИВАЮТЬ, А МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ В СВОЮ ЧЕРГУ, МАЄ ЗМОГУ ВІДПОЧИТИ ВІД ГАДЖЕТІВ ТА ПОРИНУТИ У СВІТ ТВОРЧОСТІ. ВІЙНА ЗМУСИЛА НАС ВНЕСТИ КОРЕКТИВИ У ЖИТТЯ В ТОМУ ЧИСЛІ І В РОБОТУ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ: ВІДТЕРМІНОВАНО МАСА ТВОРЧИХ ЗАДУМІВ, ВИСТАВ, ЯРМАРОК, ВІДТЕРМІНОВАНО ПИТАННЯ ЩОДО РОЗВИТКУ «ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ», АЛЕ Я ВІРЮ, ЩО ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ МИ ЗРОБИМО ВСЕ, ЩО ПЛАНУВАЛИ ТА НАВІТЬ БІЛЬШЕ ТА КРАЩЕ»,- СКАЗАВ ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ.

Голова Подільської райдержадміністрації нагородив Почесною грамотою за багаторічну плідну працю, наполегливість у роботі, активну життєву позицію – МОРОЗ Ларису Олександрівну – головного бухгалтера Централізованої бухгалтерії відділу розвитку культури та туризму Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області.

Дякуємо кожному, хто свою творчість та постійну працю направляє на пришвидшення нашої Перемоги, хто захищає культурний фронт та дозволяє хоч на мить відпочити душею, насолоджуючись яскравим і талановитим виконанням.

и