В Подільському районі привітали аграріїв нагородами.

Мати-Україно, ти одна у нас! Країна – сміливих та доблесних воїнів.

Країна тих, хто ладен прославляти її на всі країни світу, аби вистояти у боротьбі!

В рамках благодійного ярмарку на підтримку Збройних сил України «Сила в Єдності» організований за ініціативи та підтримки начальника Подільської районної військової адміністрації Одеської області ЛАЗАРЕНКА Михайла Дмитровича та участі всіх територіальних громад об’єднаного Подільського району, який відбувся напередодні Свята – Дня працівників сільського господарства України, ми продемонструвати нашу єдність, незламність та згуртованість. А також Михайло Дмитрович виконав почесну місію – нагородив присутніх гостей та найкращих аграріїв Подільщини.

Оголошено Вітальний лист Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи СОЛЬСЬКОГО за відданість справі, наполегливість, високий професіоналізм та невичерпну працю на Благо рідної БАТЬКІВЩИНИ

Ковальчуку Вадиму Михайловичу – механізатору товариства з додатковою відповідальністю «АПК «САВРАНЬ».

Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації за внесок у розвиток агропромислового комплексу області в умовах воєнного стану, досягнення високих показників на збиранні врожаю зернових культур нагороджено БОНДАРЕНКО Олександра Анатолійовича.

За значний внесок, сумлінну самовіддану працю, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників сільського господарства – оголошено Подяку голови Одеської обласної ради Григорія ДІДЕНКА

– Баззі Василю Антоновичу – директору приватного підприємства «Світлана»;

– Бовбалану Олександру Івановичу – директору товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО ПАТ» .

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, компетентність, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу Подільського району та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства України нагороджені Почесною грамотою Подільської РДА:

1. Горпеняк Руслан Степанович – механізатор фермерського господарства «СІРЯЧЕНКО»;

2. Бондарчук Віталіяй Володимирович – директор товариства з обмеженою відповідальністю АПК «САВРАНЬ»;

3. Волошин Валерій Іванович – директор приватного підприємства «ДОБРОБУТ»;

4. Бодян Микола Вікторович – голова фермерського господарства «СТРІЛЕЦЬ» ;

5. Погорілий Михайло Іванович – директор товариства з обмеженою відповідальністю «ІВАШКІВСЬКЕ»;

6. Стоцький Віктор Павлович – директор товариства з обмеженою відповідальністю НВП «АГРОРИТМ».

За зміцнення обороноздатності України, підтримку підрозділів полку, за співпрацю та розуміння, патріотизм, небайдужість у умовах бойових дій з російським загарбником оголосити Подяку командира 15 Слов’янського полку східного оперативного територіального об’єднання національної гвардії України , полковника Геннадія КУЦОГО оголошено ПОДЯКИ:

1. Власюку Олегу Сергійовичу – директору товариства з обмеженою відповідальністю «Агро-Балта»;

2. Єфімову Дмитру Сергійовичу – директору фермерського господарства «Агропівдень Плюс»;

3. Калкатіну Володимиру Івановичу – голові Зеленогірської селищної ради та директорам Зеленогірського, Ясенівського, Познанського ліцеїв Зеленогірської селищної ради, які отримали від полковника Геннадія КУЦОГО підписані Державні прапори та гільзи від набоїв;

4. Даліщуку Сергію Івановичу – старості Пужайківського старостинського округу Піщанської сільської ради, а також вручається гільза від снаряду;

5. Мельнику Богдану Петровичу – керівнику товариства з обмеженою відповідальністю «БРМ ОХОРОНА».

Також нагородили державним прапором України від полковника Геннадія КУЦОГО за розуміння, патріотизм, небайдужість у умовах бойових дій з російським загарбником мецената ПАНТІЛЄЄВА Олексія Анатолійовича.

Сьогодні ми всі невпинно і щоденно дякуємо нашим Воїнам, які дають нам змогу спокійно працювати та бути надійним тилом для всіх Захисниць та Захисників, які рятують життя мирних українців. А наша вдячність безумовно полягає у щоденній праці, яка покликана на те, аби допомогти, врятувати та зберегти.

Щира подяка аграріям! Нехай робота завжди приносить задоволення, а земля радує багатим урожаєм. Дякуємо за вашу відданість землі, наполегливу і кропітку працю на благо всього українського народу!