20 листопада 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Дмитрович довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, він довів пріоритетні напрямки роботи райради.

⭐ Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації Євгеній МАРТИНЮК.

 Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністраціїНаталія ДОБРЯНСЬКА, доповіла про результати проведення благодійного ярмарку «Сила в Єдності» на підтримку Збройних сил України.

Також пані Наталя доповіла про стан укриттів у закладах освіти Зеленогірської селищної ради Подільського району Одеської області.

Співдоповідачем була Єпур Наталя – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Зеленогірської селищної ради.

 Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації, Оксана Татаровська доповіла щодо питання дослідження можливості прийому у територіальних громадах Подільського району українського телебачення та радіо, російського/молдавського/румунського телебачення та радіо.

 Начальник архівного відділу районної державної адміністрації Тетяна ЧОРНА, доповіла про заходи із вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні.