Продовжується перевірка стану укритів в громадах Подільського району

Згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки України закладам освіти повернули очну форму навчання. А це значить, що безпекові умови під час освітнього процесу мають велике значення. І тема облаштування укриттів у закладах освіти стає все більш актуальною.

За дорученням начальника Подільської районної державної адміністрації Михайла Лазаренка 22 листопада 2023 року перший заступник голови Подільської районної державної адміністрації Оксана ЛОБОДА та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Подільської районної державної адміністрації Наталія ДОБРЯНСЬКА спільно з представниками Головного управління ДСНС Подільського району з робочим візитом відвідали заклади освіти Балтської територіальні громади.

У ході роботи було перевірено: загальний стан приміщень, входів, оголовків аварійних виходів, гідроізоляції, двері, системи вентиляції, водопостачання, каналізації, електропостачання, зв’язок, наявність та стан засобів пожежогасіння та герметичність захисної споруди.

За результатами роботи, представниками райдержадміністрації та ДСНС визначено ряд недоліків та порушень, які необхідно усунути у найкоротші терміни.

Важливо розуміти, що організація укриття не є тимчасовим заходом, бо безпека дітей – найважливіше питання сьогодення.