МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: «Саме у єдності та взаємній відповідальності наша сила”

Нещодавно на території Піщанської громади, за ініціативи та підтримки начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка відбувся благодійний захід ” В єдності сила”, в якому взяли участь громади Подільського району. На ярмарку було зібрано 170.000 грн на підтримку ЗСУ!

«Саме у єдності та взаємній відповідальності наша сила. Ми всі гуртом працюємо на захист України» – завжди наголошує Михайло Лазаренко.

Лідером по збору коштів на ярмарку стала Савранська громада (48 тис грн).

За кошти, які зібрали на заході, було вирішено придбати автомобіль – джип для військових. Також долучилися коштами небайдужі аграрії, які вдячні воїнам ЗСУ за можливість працювати на рідній землі.

А родина Пантєлєєвих Олексія Анатолійовича та Інни Петрівни придбала та передала для бійців ЗСУ квадрокоптер.

25.11.2023 року очільник району організував відправку автомобіля нашим хоробрим воїнам, сміливим і мужнім військовослужбовцям НГУ, які захищають нас і тримають оборону на Східному напрямку.

Відповідальну місію доставки взяли на себе працівники Подільської РВА. Автомобіль був доставлений, хоча шлях був небезпечним, але почуття свого громадянського обов’язку було вище за побоювання та страх. Воїни безмежно були раді такій зустрічі та допомозі, дякували!

НАЧАЛЬНИК ПОДІЛЬСЬКОЇ РВА МИХАЙЛО ДМИТРОВИЧ ЛАЗАРЕНКО ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ В ДОПОМОЗІ!

Усі разом до Перемоги!