Михайло Лазаренко: «”Ми не маємо права втомитися від війни…»

Це глибоке переконання начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, тому 28.11.2023 року вже вкотре ініціював та організував допомогу нашим хоробрим воїнам, сміливим і мужнім військовослужбовцям НГУ, які захищають нас і тримають оборону на кордонах країни Східного напрямку.

З метою забезпечення боєздатності та для виконання покладених завдань, нашим захисникам було придбано та передано 2 виносні антени AVENGER Booster 2.4G/5.8G, дводіапазонний підсилювач сигналу для квадрокоптерів DJI Mavie 3, 3Т, Matrix та Autel.

Ці пристрої вкрай необхідні військовим, бездоганно себе показують в екстремальних умовах і забезпечують надійний та стабільний сигнал.

До допомоги військовим долучилися :

– Колектив Подільської РВА, на чолі з начальником МИХАЙЛОМ ЛАЗАРЕНКО;

– ГО ВО «Архангела Михаїла» (Любашівська громада).

Віримо і знаємо, що завдяки мужній боротьбі наших захисників ворога буде остаточно знищено. А ми будемо єднатися і працювати задля НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!!!

«Дуже вдячний нашим однодумцям за допомогу ЗСУ. Ми всі разом й надалі будемо підтримувати наших захисників, щоб наближати Перемогу. Адже ця допомога важлива не лише захисникам, але і нам з вами, бо поки є можливість вправно боротись з ворогом у них – ми з вами можемо спокійно спати в своїх домівках» – наголосив Михайло Дмитрович.

Єднаймося й надалі!

Тримайтеся, наші Захисники!

Подільщина разом з Вами!