За ініціативи МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА вкотре зібрано допомогу для наших бійців

В умовах війни, яка ведеться на території нашої держави, наш громадянський обов’язок – допомогти та підтримати бійців, що захищають нашу Батьківщину та нашу свободу. Серед них – багато наших земляків, Подільчан – наших братів, синів, дочок, чоловіків…

Уже вкотре за ініціативи Начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА зібрано допомогу для наших бійців.

Передано 2 автомобілі Багі, які дуже виручають наших Героїв на бойових виїздах. Автомобіль Багі легкий в обслуговуванні в будь-яких умовах та відрязняються можливістю модернізації під конкретний вид озброєння, всюди прохідністю, малозамітністю та маневреністю.

Автомобілі придбані Куяльницькою громадою на чолі з головою Сергієм Паламарчуком та колективом Відділу освіти Куяльницької громади.

А також колектив Подільської РВА на чолі з начальником ЛАЗАРЕНКОМ МИХАЙЛОМ передали хлопцям продукти харчування: печиво, цукерки, солодощі, тушонку, фрукти та різноманітні м’ясні вироби, каву, чай, питну воду, теплі носки.

Автомобілі та продукти харчування будуть відправлені нашим мужнім захисникам – об’єднаній штурмовій бригаді Національної поліції України.

Лише разом, згуртовано, ми можемо пришвидшити нашу таку бажану ПЕРЕМОГУ! Продовжуємо допомагати нашим ЗСУ! Разом зможемо!