04.12.2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України Nº 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, області та районі.

Участь у нараді взяв голова Подільської військової ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи райради.

Начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації – МАРТИНЮК ЄВГЕНІЙ доповів щодо оперативної інформації про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні.

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації – ДОБРЯНСЬКА НАТАЛІЯ доповіла про проведення в Подільському районі Дня Гідності та Свободи і 10-ї річниці Революції Гідності. Також про заходи з відзначення 105-ти річчя Білинського ліцею Балтської міської ради.

Завідувач сектору інфраструктури, житлово–комунального господарства та екології районної державної адміністрації – КУЛІЧЕНКО ІГОР доповів про готовність аварійно-рятувальних та комунальних служб району до ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та аварій на автодорогах, об’єктах електро-, тепло-, газо-, водопостачання та водовідведення в осінньо-зимовий період 2023/2024 року.

Начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації – ДОЛГА ЛАРИСА доповіла про оздоровлення і відпочинок дітей, які потребують особливої уваги і підтримки у 2023 році.

Начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації – БОЧАРОВА ІРИНА доповіла про активізацію діяльності служб у справах дітей територіальних громад району, щодо запобігання негативним явищам у дитячому середовищі.

Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації – ШМІДТ ПЕТРО доповів про стан бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ, організацій та органів місцевого самоврядування на території Подільського району.

За підсумками розгляду питань посадовим особам надані додаткові доручення.