МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО взяв участь у заході до присвоєння звання «Герой Балтської громади» посмертно

Сьогодні, 6 грудня 2023 року, Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО з нагоди Дня Збройних Сил України приймав участь у заході до присвоєння звання «Герой Балтської громади» посмертно.

На захід були запрошені батьки та родичі тих захисників, які з 2014 року віддали своє життя за суверенність та Незалежність України. Загалом, на захід було запрошено 49 сімей загиблих Героїв.

Хвилиною мовчання та спільним виконанням Гімну України присутні вшанували пам’ять усіх захисників нашої держави.

Очільник району в своїй промові зазначив: «Сьогодні перед Вами, родинами загиблих, я схиляю голову та віддаю шану всім Героям, які віддали своє життя за оборону нашої Незалежності! Як би не було прикро це визнавати, але жодне промовлене слово не зцілить Ваш смуток та біль. Наш загальний обов’язок пишатись Ними і пам’ятати кому ми дійсно зобов’язані!»

Кульмінацією заходу було вручення родинам загиблих Героїв почесне звання «Герой Балтської громади» посмертно. Місію вручення посмертних нагород спільно провели Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО та голова Балтської громади СЕРГІЙ МАЗУР.

Герої не вмирають! Вони живуть у нашій пам’яті доти, доки живе пам’ять про них у наших серцях. Хай спомин про всіх загиблих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній українській землі!

0:02 / 3:45

и ещё 15

Посмотреть статистику

Охват публикации: 480

Все реакции:

37Вы, Наталя Храпенко, Igor Zakrynychnyi и ещё 34