За ініціативи МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА зібрано допомогу для наших бійців Національної Гвардії України, які захищають наші кордони на Східному напрямку

«Підтримка наших захисників – найважливіше питання зараз. Адже саме вони дають нам можливість прокидатись кожного ранку, працювати та розвивати те, заради чого боремось» – переконання очільника Подільської РВА Михайла Лазаренка!

Уже вкотре за ініціативи Начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА зібрано допомогу для наших бійців Національної Гвардії України, які захищають наші кордони на Східному напрямку.

Воїнам на передову передали зимову гуму до автомобілів та найнеобхідніше на даний момент, а саме продукти харчування: тушонки, консерви, м’ясні вироби, крупи, мед, олію, каву, чай, цукерки, хлібо – булочні вироби, різноманітні солодощі та печиво, питну воду, теплі шкарпетки та засоби особистої гігієни тощо. Для підняття настрою та духу Героям маленькі подільчани намалювали та передали малюнки!

До допомоги для наших захисників долучилися: – Жителі Подільської громади на чолі з в.о. міського голови Олегом Албанським; – Жителі Піщанської громади на чолі з заступником голови Володимиром Гербенським; – Жителі Савранської громади на чолі з в.о. голови Олегом Жируном; – Приватний підприємець Ірина Паюк; – Приватний підприємець Олександр Река. Груз був доставлений саме до Дня Святого Миколая.

Воїни були дуже раді такій зустрічі та допомозі, щиро дякували!

Віримо що наша допомога та підтримка нададуть захисникам

ще більше сил для скорішого визволення українських земель

від окупантів.

На цьому ми не зупиняємось, а продовжуємо працювати далі!

Разом до Перемоги!