За ініціативи Михайла Лазаренка передано допомогу на Східний та Південний напрямки

Михайло Лазаренко:

«Сьогодні наші захисники та захисниці ризикуючи життям продовжують виконувати надважливу роботу – захищають український народ від російського окупанта. Ми, в свою чергу, маємо згуртуватися і допомагати їм в цьому, адже перемога здобувається спільними зусиллями. Дякую усім, хто продовжує підтримувати та допомагати нашим бійцям. Бажаю міцного здоров’я та найшвидшого повернення додому нашим мужнім Воїнам! Слава Україні!».

Уже вкотре за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА було організовано відправку чергового вантажу допомоги на передову для військових, які боронять територіальну цілісність на Сході та Півдні України.

Допомога була направлена 35-ій та 36-ій бригадам морської піхоти та 15-тому полку НГУ.

Воїнам на передову було передано: зимову гуму для автомобілів та необхідні продукти харчування: олію, м’ясні вироби, консерви, овочі, фрукти, випічку, крупи, мед, каву, чай, цукерки, різноманітні солодощі та питну воду. А також медикаменти, засоби проти гризунів, засоби особистої гігієни, шкарпетки, пледи, покривала та теплі речі. Діти Подільщини передали Захисникам оберіги, малюнки та листи зі словами підтримки для наших бійців. У кожному – віра у Збройні Сили.

До допомоги долучилися:

🔹 колектив Подільської РВА на чолі з начальником Михайлом Лазаренко;

🔹 жителі Подільської громади на чолі з виконуючим повноваження міського голови Олегом Албанським;

🔹 жителі Савранської громади на чолі з ВО голови Олегом Жируном;

🔹 підприємець Тетяна Асауляк;

🔹 підприємець Станіслав Овсяницький;

🔹 підприємець Ірина Паюк;

🔹 колектив Держпродспоживслужби на чолі з керівником Олександром Рекою.

Продукти та речі були доставлені до місця призначення працівниками Подільської РВА Павлом Кухарем, Євгенієм Мартинюком, головою громадської ради при Подільській РВА Богданом Мельником та жителем Окнянської громади Сергієм Постікою.

Це наша допомога і вдячність «Лицарям волі» за їхню мужність, відвагу та захист кожного з нас. Віримо і надіємось, що наш щирий внесок допоможе захисникам України у цей не легкий час.


Дуже хочемо, щоб наша віра у ЗСУ і тепло сердець зігріли наших хлопців і додали їм сил.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

РАЗОМ МИ СИЛА!

РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!