Благодійний захід на підтримку Збройних Сил України “Україна понад усе”!

За підтримки та ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКО сьогодні в Савранській громаді було проведено благодійний захід на підтримку Збройних сил України «Україна понад усе!»

На благодійному заході були присутні голови громад Подільського району, працівники Подільської РВА, депутати, підприємці, аграрії, жителі Савранської громади.

Захід було розпочато гордим виконанням Державного Гімну, пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

З вітальним словом звернувся начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко:

«Такі благодійні заходи, збори для наших захисників – дуже важливі. Адже фронту наша допомога надзвичайно цінна. Я вдячний головам громад, які зі своєї сторони роблять все можливе, щоб якомога частіше відправляти допомогу для ЗСУ!»

На патріотичному заході з концертною програмою виступили творчі колективи Савранської громади, а також були представлені різноманітні смаколики, домашні страви, випічка.

На заході присутні мали можливість долучитись до збору коштів на підтримку ЗСУ, – придбати продукцію трударів Савранщини та купити ялинку.

Також було проведено аукціон Різдвяних Дідухів. На згадку, можна було придбати сувенірну продукцію у місцевих майстрів декоративно-прикладного мистецтва: оберіги, ляльки-мотанки, картини з бісеру та багато інших виробів майстринь Савранського краю.

Під патріотичну музику голови громад Подільського району придбали гарні прикрашені ялинки.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко подарував хліб кожному голові громади і подякував за єдність та плідну працю задля добробуту людей та допомогу ЗСУ.

В свою чергу голови громад вручили коровай начальнику Подільської РВА Михайлу Дмитровичу, як символ єдності та сили всіх громад Подільського краю.

Відвідавши благодійний захід, кожен отримав незабутні емоції, а головне – можливість підтримати захисників.

Активно допоміг організувати та матеріально підтримати даний захід радник начальника Подільської РВА Володимир Ростиславович Бондарчук.

Загалом на благодійному заході вдалось зібрати 330 тисяч грн.

Велика подяка кожному, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку Збройних Сил України.

Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!!!