25.12.2023 року виконуюча обов’язки начальника Подільської районної військової адміністрації ОКСАНА ЛОБОДА провела розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України Nº 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Оксана Олександрівна довела оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи, а також доповів про підсумки роботи 14 сесії райради.

Начальник відділу освіти,охорони здоровʼя, культури та спорту РВА – НАТАЛІЯ ДОБРЯНСЬКА доповіла про проведення благодійного заходу на підтримку Збройних сил України на території Савранської громади «Україна понад усе!»

Начальник служби у справах дітей РВА – ІРИНА БОЧАРОВА доповіла про стан виплат одноразової грошової допомоги дітям сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, яким у 2023 році виповниться 18 років.

Начальник юридичного управління апарату РВА – СЕРГІЙ КУРГАНСЬКИЙ доповів про проведення розʼяснювальної роботи та надання методичних рекомендацій земельній комісії та депутатському корпусу Савранської селищної ради з питань орендних відносин в період дії воєнного стану.

Головний спеціаліст з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування РВА – НАТАЛІЯ ІВАНОВА довела зведену інформація проведених засідань виконавчих комітетів та чергових (позачергових) сесій у територіальних громадах Подільського району. Та про ведення інформаційних кампаній на територіях міських, сільських та селищних рад Подільського району.

За підсумками розгляду питань посадовим особам надані додаткові доручення.