За ініціативи МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА було відправлено допомогу бійцям Національної Гвардії України, які боронять нашу землю на Запорізькому напрямку

Різдво для Військових

«Ми – опора та підтримка наших Захисників, тому ми не повинні зупинятися надавати допомогу ні на мить!» – стійке переконання начальника Подільської РВА Михайла Лазаренко.

Уже вкотре за ініціативи начальника Подільської районної військової адмінстарції МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА було відправлено допомогу бійцям Національної Гвардії України, які боронять нашу землю на Запорізькому напрямку.

Воїнам передали необхідні продукти харчування: олію, м’ясні вироби, консерви, овочі, фрукти, випічку, крупи, мед, каву, чай, цукерки, різноманітні солодощі та питну воду. Діти Подільщини передали Захисникам оберіги, малюнки та листи зі словами підтримки для наших бійців. У кожному – віра у Збройні Сили.

До допомоги долучилися:

🔹жителі Савранської громади на чолі з ВО голови Олегом Жируном;

🔹радник начальника Подільської РВА Володимир Бондарчук;

🔹підприємець Ірина Паюк;

🔹депутат Савранської селищної ради Тетяна Асауляк;

🔹жителі Піщанської громади на чолі з заступником голови Володимиром Гербенським.

Продукти були доставлені до місця призначення працівником Подільської РВА Денисом Цапком.

Захисики отримали продукти саме в Різдво Христове! Спільними зусиллями ми змогли намалювати посмішку на обличчях захисників та отримали щиру вдячність Героїв.

Дякуємо усім та кожному за єднання, спільні зусилля з метою подолання ворога. Тримаючи тил, ми неабияк підтримуємо наших військових. Віримо і знаємо, що завдяки мужній боротьбі наших захисників ворога буде остаточно знищено. А ми будемо єднатися і працювати задля нашої Перемоги!