Пленарне засідання Куяльницької сільської ради 39-ї позачергової сесії VIII скликання: за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА участь в сесії взяв його заступник Вадим МЕГІС.

В ході слухання сесії було затверджено низку рішень, зокрема Про передачу основних засобів військовим формуванням та затвердження актів приймання-передачі. В результаті, було вирішено передати військовим частинам квадрокоптери та комплект акумуляторів.

Вадим Сергійович звернувся до присутніх: «Я дякую Куяльницькій громаді за продуктивний рік, за розуміння та підтримку наших військових. Зараз важливо розуміти раціональність використання коштів громади, виділення їх не на облаштування тротуарів та парканів, а на допомогу ЗСУ! Війна продовжується, всі присутні тут мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам, ні на мить не треба забувати завдяки кому ми живемо, працюємо та кому ми маємо бути вдячні».

Загалом, на порядок денний було винесено 3 нагальних питання, які попередньо детально розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.