Сьогодні тимчасово виконуюча обов’язки начальника Подільської районної військової адміністрації ОКСАНА ЛОБОДА провела розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України Nº 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, який довів пріоритетні напрямки роботи райради.

Начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації Євгеній Мартинюк доповів оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні.

Начальник відділу організаційно-контрольної роботи, діловодства та звернення громадян апарату районної державної адміністрації Людмила Болсун доповіла Про затвердження плану роботи на I квартал 2024 року, графіку особистого прийому громадян керівництвом та керівниками структурних підрозділів без статусу юридичної особи публічного права Подільської районної державної (військової) адміністрації на 2024 рік.

Т.в.о. спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації Діана Старцун доповіла Про подання е-декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

За підсумками розгляду питань посадовим особам надані додаткові доручення.