8 січня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Михайло Дмитрович довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, він довів пріоритетні напрямки роботи райради та пріоритетні завдання на поточний тиждень.

Оперативну інформація про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації Євгеній Мартинюк.

По другому питанню начальник відділу з питань управління з персоналом апарату районної державної адміністрації Галина Вакарчук, доповіла про деякі аспекти змін у трудовому законодавстві щодо оплати праці, наданні відпусток та соціально-трудових відносинах.

Про встановлення нових розмірів державної соціальної допомоги у 2024 році з коштів державного бюджету України доповіла начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації – Лариса Долга.

Начальник відділу економіки районної державної адміністрації Анатолій Станішевський довів до присутніх інформацію про здійснення моніторингу стану економічної діяльності підприємств на території Подільського району в період дії воєнного стану.

Про підведення підсумків другого (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад в 2023-2024 навчальних роках та другого етапу конкурсу учнівських робіт «Ніхто не вірить у перемогу так як я» присутнім доповіла начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації Наталія Добрянська.

До присутніх інформацію про здобутки у сфері Цифровізації та наданні адміністративних послуг у 2023 році надав завідувач сектору цифрового розвитку та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг районної державної адміністрації Андрій Каташинський.