Михайло ЛАЗАРЕНКО провів робочу зустріч з депутатом Савранської селищної ради та позаштатним радником начальника Подільської РВА Володимиром Бондарчуком

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО провів робочу зустріч з депутатом Савранської селищної ради та позаштатним радником начальника Подільської РВА Володимиром Бондарчуком.

В ході зустрічі обговорили здійснення взаємодії між органами влади, місцевого самоврядування і населенням громади. Володимир Ростиставович розповів про проблемні питання Савранщини, також очільник району поцікавився результатами виробничо-господарської діяльності та станом енергозабезпечення Савранщини.

Окремо було винесено питання щодо використання місцевого бюджету в умовах воєнного стану. Михайло Дмитрович наголосив на важливості раціонального використання бюджетних коштів в новому 2024 році та спрямовування їх на допомогу ЗСУ.

Бондарчук Володимир доповів, що Савранська громада на постійній основі допомагає фронту, передає продукти харчування.

«Ваше підприємство передавали нашим захисникам медичне обладнання та препарати, амуніцію, спальні мішки, тепловізори, генератори, БПЛА. Також автомобілі, причепи, це вагомий внесок в нашу спільну перемогу, ми вам вдячні!»,- зауважив Михайло Дмитрович.

За підсумками зустрічі намічено подальші спільні кроки з метою продовження цієї надважливої справи.