Михайло ЛАЗАРЕНКО провів робочу зустріч з начальником Подільського РУП ГУНП в Одеській області Олегом Жуковським та т.в.о. начальника відділення поліції №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області полковником поліції Олександром ТАБАКОВИМ

Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО провів робочу зустріч з начальником Подільського РУП ГУНП в Одеській області Олегом Жуковським та т.в.о. начальника відділення поліції №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області полковником поліції Олександром ТАБАКОВИМ.

Зустріч відбулася з метою побудови співпраці в Балтській громаді в частині підвищення рівня безпеки міста.

Суть програми «Безпечне місто»– це встановлення у місті системи відеоспостереження за громадськими місцями, важливими об’єктами, місцями значного скупчення людей. Також програма включає і відеонагляд за дорогами, в’їздами та виїздами з міста та цілодобове відображення оперативної ситуації в реальному часі.

Основним фактором, що дасть змогу більш якісно працювати поліції, ставитися до профілактики, і до розкриття будь-якого виду злочинів на території міста – майнових, ДТП, викрадення авто, незаконне перевезення деревини, та злочинів іншого характеру, – це покращення системи «Безпечне місто».

Балтська міська рада, депутатський корпус не вжили заходів щодо реалізації Програми забезпечення правопорядку в Балтській громаді.

Михайло Дмитрович наголосив: «Реалізація подібних програм в інших містах показує ефективність, зниження рівня злочинності, забезпечення нормальної життєдіяльності громадян.»

Возможно, это изображение 3 человека и текст