Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України є всеукраїнською гуманітарною громадською організацією, яка допомагає державі у наданні гуманітарної допомоги під час збройних конфліктів та в мирний час

З початку повномасштабної війни Червоний Хрест України передав на області України чимало продуктових, гігієнічних наборів, лікарські засоби, воду, постільну білизну та інші необхідні речі.

Тож сьогодні на головній площі міста відбулась передача автомобіля Toyota Land Cruiser в Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Куяльницької сільської ради Подільського району» в особі головного лікаря Світлани Бацінової. Даний автомобіль буде використовуватись КНП «ЦПМСД Куяльницької сільської ради» для роботи мобільної медичної бригади.

Михайло Дмитрович подякував голові організації Товариства Червоного Хреста, Євгену Жарікову та зазначив:

«Наразі одним із варіантів забезпечення доступу до медичної допомоги, тим людям які не в змозі відвідати лікарню, є створення виїзних медичних бригад або так званих мобільних амбулаторій. Зараз ця модель має непоодиноку реалізацію, адже правильне і вчасне надання першої медичної допомоги може врятувати людське життя».

Також організація Червоного Хреста передала для громад Подільського району керамічні обігрівачі, які будуть використані для соціальних потреб населення. Вже сьогодні представники Любашівської, Зеленогірської, Кодимської громад мали змогу їх отримати.

Цей керамічний обігрівач здатний обігрівати 2 літри повітря на секунду. Не сушить повітря, а також не спалює кисень. Дуже економний, обігрівач ідеально підходить для додаткового опалення кабінетів.

Тобто, обігрівачі мають широкий діапазон нагрівання приміщення, що дозволяє дуже ефективно берегти електричну енергію та надає можливість отримувати якісне, безпечне тепло.

Дякуємо за підтримку!