одільщина продовжує забезпечувати захисників необхідною амуніцією та транспортом

«Ми працюємо заради спільної мети – Перемоги! Це наш фронт — тут, у тилу. І ми маємо робити все можливе і неможливе, щоби наші захисники мали все необхідне для оборони України» – стійке переконання начальника Подільської РВА Михайла ЛАЗАРЕНКА.

Вже вкотре за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла ЛАЗАРЕНКА було організовано та передано допомогу нашим Збройним Силам, командуванню 11 бригади імені Михайла Грушевського Національної гвардії України, які боронять наші території на Південному напрямку.

Окнянська громада на чолі з головою Олегом Бєлоусом передала автомобіль – річ, на яку є постійний запит від військових. Позашляховик підвищеної прохідності Toyota з причепом – закуплений за одноденний заробіток працівників селищної ради, освітян і закладів охорони здоров’я.

До автомобіля передали причіп, заповнений продуктами харчування – м’ясними виробами, консервами, овочами, фруктами, випічкою, крупами, кавою, чаєм, цукерками, різноманітними солодощами та питною водою.

Небайдужі жителі громади сплели та передали військовим маскувальні сітки, а також теплі пледи.

Також, Зеленогірською громадою чолі з Володимиром Калкатіним, було передано 3 FPV – дрони, військові за допомогою підручних засобів прикріплюють до них вибухівку – і дрони-камікадзе готові. Вони здатні нести до 1,5 кг вибухівки. Такі квадрокоптери можуть знищувати легку техніку та живу силу ворога, не наражаючи на небезпеку українських військових.

Командування Національної Гвардії України вже сьогодні отримали автомобіль, причеп та продукти харчування. Щиро дякували очільнику Подільського району, Окнянській та Зеленогріський громадам за всебічну, постійну і вагому підтримку підрозділу НГУ.

Разом ми сильні, і такі вчинки доводять, що об’єднаність і підтримка нашого народу є найбільшою силою в ці складні часи. Нехай наші військові відчувають підтримку та піклування від усіх нас.

Разом до Перемоги! Ми непереможні, коли разом!