“Прозорість та підзвітність”


“Прозорість та підзвітність” надає підтримку громадянам України та українському уряду у боротьбі з корупцією у ключових функціях державного управління та послугах, а також сприяє утворенню довіри українців до уряду на основі прозорості, підзвітності та покращеної якості послуг. Ця підтримка має на меті імплементацію видимих та успішних реформ у державному управлінні та послугах для подолання корупції у таких ключових сферах як електронні публічні закупівлі, відкриті дані та електронні послуги.

Місія проєкту – протидіяти корупції через реформу електронного урядування в Україні та запровадження кращих світових практик у сферах електронних публічних закупівель, відкритих даних та електронних послуг.

Спільно з українським урядом, місцевою владою та громадянами працюють над удосконаленням системи публічних закупівель, електронних послуг та доступу до даних для зменшення корупції.

Для досягнення результатів команда проєкту співпрацює з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством економіки, а також з низкою інших міністерств та державних установ, освітніх інституцій, технологічних компаній, громадських організацій та з громадянами України.