Пленарне засідання сорок сьомої чергової сесії Балтської міської ради Одеської області VIII скликання

Сьогодні тимчасово виконуючий обов’язки начальника Подільської районної військової адміністрації Оксана Лобода взяла участь в пленарному засіданні сорок сьомої чергової сесії Балтської міської ради Одеської області VIII скликання.

Звернувшись до присутніх, Оксана Олександрівна зазначила, що наразі Україна стоїть перед дуже складними викликами, спровокованими повномасштабною війною. Ворог не припиняє атакувати інфраструктурні та логістичні об’єкти регіону, може продовжити нищити енергетичну систему країни.

🔹 Внаслідок завданих протягом 2022-2023 років ракетних ударів суттєво постраждала саме енергетична інфраструктура. А тому питання забезпечення стабільної та коректної роботи енергосистеми, надійного захисту всіх об’єктів наразі є одним із пріоритетних.

🔹 І керівництву громад, депутатському корпусу, підприємствам та організаціям потрібно об’єднатись та докласти максимум зусиль задля створення комфортних та безпечних умов життя для всіх мешканців.

Оксана Лобода зазначила, що станом на сьогодні вже виконано значний об’єм роботи та подякувала всім, хто брав участь в організації захисту об’єктів критичної інфраструктури та забезпеченні їх безперебійного функціонування.

🔹 Також Оксана Олександрівна приділила увагу питанню допомоги ЗСУ. Балтська громада активно працює в цьому напрямку, постійно підтримуючи Збройні Сили України та відправляючи на фронт все, що потрібно армії. Також, окремо було наголошено на раціональному використанні бюджетних.

Але повномасштабна війна в Україні триває і наразі важливо не знижувати темпи допомоги, а продовжувати робити свій внесок у перемогу.

🔸 Основну увагу на засіданні сесії було приділено питанням внесення змін та доповнень до цільових програм і рішень Балтської міської ради, перейменування вулиць і парків, надання дозволу на передачу матеріальних цінностей та комунального майна на баланс структур громади, дозволу на виготовлення і затвердження технічної документації проєктів землеустрою та ін.

🔸 Депутатами були розглянуті та прийняті рішення за всіма питаннями порядку денного.