Начальник Подільської РВА Михайло Дмитрович Лазаренко з робочим візитом перебував в Куяльницькій громаді

Сьогодні, 15.11.2023, начальник Подільської РВА Михайло Дмитрович Лазаренко з робочим візитом перебував в Куяльницькій громаді.

Очільник району відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Нестоїта. Поспілкувався з лікарями, обговорив найактуальніші питання та потреби даного закладу, а також підготовку до опалювального сезону.

Наступним був Нестоїтський навчальний заклад загальної середньої освіти. Михайло Дмитрович долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. На жаль, тактика бойових дій ворога вражає своєю жорстокістю та черствістю душі людської… Їхні бойові дії залишаються підступними та непередбачуваними…

Одним з головних завдань на сьогодні залишається збереження життя найдорожчого квіту нашої нації- наших дітей!

Основним завданням було: перевірка рівня готовності бомбосховищ під час сигналу “Повітряна тривога” у шкільному закладі. Відзначимо, що укриття облаштовані добре, з дотриманням усіх необхідних норм. Просторі приміщення готові до прийому необхідної кількості дітей, їх довготривалого перебування там у разі необхідності.

Вчителі закладу організаційно підійшли до вирішення цих питань. А саме: забезпечили усім необхідним для перебування там відповідної кількості дітей ; поставили парти, забезпечили усім необхідним для проведення уроків та організації дозвілля школярів. Створено куточок – стелаж, на полицях якого розміщено питну воду та продукти харчування з відповідним терміном зберігання.

Окремо очільник району зазначив, що всі кошти з бюджету громади повинні витрачатися виважено та прозоро.

Повернімо нашим дітям можливість жити під мирним небом, дихати вільним повітрям, насолоджуватись спокійним, безтурботним життям.

Усі разом до Перемоги!