Відбулася тридцять п’ята чергова сесія Подільської міської ради

24.11.2023 відбулася тридцять п’ята чергова сесія Подільської міської ради.

У роботі сесії, за дорученням Голови Подільської районної військової адміністрації, взяла участь його перший заступник Оксана ЛОБОДА.

На початку з гордістю виконали Гімн України.

На початку засідання Оксана Олександрівна звернулась до присутніх: «Вкотре наголошую про важливість раціонального використання коштів згідно роботи групи «Прозорість та підзвітність». Продовжуємо виявляти сумнівні тендери, які недоцільні під час війни. Загалом в районі вже відмінили торгів на мільйони гривень! Чим прозоріша влада, тим менше простору для корупції. Війна продовжується, всі присутні тут мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам, ні на мить не треба забувати завдяки кому ми живемо, працюємо та кому ми маємо бути вдячні».

На порядок денний було винесено 25 нагальних питань, які попередньо детально розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій. Традиційно цілий ряд рішень було прийнято з метою врегулювання майнових відносин, надання дозволу на розробку технічної документації, засобів, договорів оренди тощо.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.