Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з начальником 3-ого Спеціального центру швидкого реагування ДСНС Олександром Яровим

30.01.2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з начальником 3-ого Спеціального центру швидкого реагування ДСНС, полковником служби цивільного захисту – Олександром Яровим.

На зустрічі обговорювалися питання щодо пожежної охорони в населених пунктах Подільського району. Забезпечення оперативного й швидкого реагування на ліквідацію пожеж та інших надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути.

Очільник району наголосив, що в сучасних умовах російсько-української війни на ДСНС, крім виконання основних функцій, велика відповідальність лежить у здійсненні небезпечної діяльності, спрямованої на знешкодження артилерійських боєприпасів, що не розірвалися та здійснення розмінування деокуповані території нашої країни.

Окремо Михайло Дмитрович зазначив, що температура повітря на вулиці сягає позначки плюс, тому крига на водоймах тане. Це може призвести до небезпеки, тому варто слідкувати за дозвіллям дітей та навчати їх правилам безпечної поведінки взимку.