Виїзний прийом громадян в Кодимській громаді

З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, відповідно до графіку в Подільському районі здійснюються виїзні прийоми громадян керівництвом Подільської РВА.

1 лютого начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів особистий виїзний прийом громадян в Кодимській громаді за участю начальників та спеціалістів структурних підрозділів РВА, служб, установ та організацій району.

Усі питання обговорено під час прийому громадян, надано роз’яснення та консультації, намічено шляхи виконання завдань.

Зокрема, звернення місцевих жителів стосувались:

🔸консультації з питань соціального захисту;

🔸автотранспортні перевезення пасажирів;

🔸соціальний захист та допомога ветеранам громади та довгожителям;

🔸питання залізничного сполучення та напрямки руху поїздів з Кодимського вокзалу та зручне розміщення зупинок для пасажирів;

🔸активізація роботи громадських організацій;

🔸допомога людям з обмеженими можливостями в рамках програми «Доступні ліки», надання інсуліну безкоштовно, а також надання колісних крісел;

🔸робота правоохоронних органів та судів;

🔸проблеми в експлуатації каналізаційної системи.

У ході виїзного прийому було надано вичерпні відповіді на більшість питань, по інших – дані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів. Жодне із звернень не залишилося без уваги. Виконання доручень взято Михайлом Дмитровичем на особистий контроль.

Виїзні прийоми надалі будуть проводитись по усіх населених пунктах кожної з громад почергово.