За ініціативи начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка Окнянському опорному ліцею було передано два нових шкільних автобуси

Для організації комфортного підвезення учасників освітнього процесу, 8 лютого 2024 року за ініціативи начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка, Окнянському опорному ліцею було передано два нових шкільних автобуси.

Це спеціалізовані автобуси, обладнані проблисковими маячками на даху по його кутах, мають відповідні попереджувальні написи («Шкільний автобус») на бортах та знаки обмеження швидкості («70», «Обережно діти») на задньому і лобовому склі. Автобуси розраховані на перевезення 32 пасажирів.

«Всі разом ми зробили важливу справу для наших діточок, щоб вони відчували себе захищеними, оточеними любов’ю і турботою. Військові охороняють їх життя і безпеку на фронті, а ми разом із освітянами доклали максимум зусиль, щоб учнівський шлях до знань був доступний та безпечний»наголосив Михайло Дмитрович.

У потрібний момент на початку війни навчальні заклади віддавали частину свого одноденного заробітку на допомогу військовим. Сьогодні із залученням місцевого бюджету ми відновлюємо і оновлюємо шкільний автопарк.