Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в пленарному засіданні чергової 38 -ї сесії восьмого скликання Окнянської селищної ради

Сьогодні начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в пленарному засіданні чергової 38 -ї сесії восьмого скликання Окнянської селищної ради.

На початку всі присутні з гордістю виконали Гімн України та схилили голови в хвилині мовчання за загиблими внаслідок російської агресії проти України.

Виступаючи перед присутніми, Михайло Дмитрович окреслив завдання всіх гілок влади, депутатського корпусу, силових структур та правоохоронних органів у підтриманні належного рівня обороноздатності Подільщини та високого морально-психологічного і патріотичного духу місцевого населення. Також наголосив на важливості виконання мобілізаційних процесів. Окремо очільник району зосередив увагу на «прозорості та підзвітності» бюджетних коштів.

«Ворог продовжує підступно нищити нас, як націю. Ми не маємо права зупинитись допомагати Збройним Силам України. Я дякую Окнянській громаді, що кошти ви направляєте на допомогу та відноситесь до розподілу бюджету виважено та доцільно, як це потребує воєнний стан!»

На порядок денний було винесено 59 нагальних питань, які попередньо детально розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій.

Традиційно цілий ряд рішень було прийнято з метою врегулювання майнових відносин, надання дозволу на розробку технічної документації, засобів, договорів оренди тощо.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.