Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

12 лютого 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Дмитрович довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі.
Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, він довів пріоритетні напрямки роботи райради та пріоритетні завдання на поточний тиждень.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної військової адміністрації Євгеній Мартинюк.

Перший заступник начальника Подільської РВА Оксана Лобода доповіла про хід виконання розпорядження Одеської обласної військової адміністрації на тему: «Прозорість та підзвітність», зокрема проведення публічних закупівель Подільською, Куяльницькою, Окнянською територіальними громадами Подільського району.

Наталія Добрянська – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної адміністрації доповіла про роботу закладів освіти Окнянської, Куяльницької та Подільської громад району.

Співдоповідачем був т.в.о. начальника управління освіти та гуманітарної політики Подільської міської ради Володимир Самборський.

А також Наталя Валеріївна доповіла про реалізацію проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри» серед учнів закладів середньої освіти Подільського району.

Начальник відділу агропромислового розвитку РВА Наталія Вдовиченко доповіла про проведення першого етапу весняного комплексу польових робіт: підживлення озимих зернових культур та озимого ріпаку.

Про здійснення моніторингу стану економічної діяльності підприємств на території Окнянської територіальної громади Подільської району в період дії воєнного стану доповів начальник відділу економіки РВА Анатолій Станішевський.

Начальник фінансового відділу РВА Сергій Шаповал доповів про виконання місцевих бюджетів територіальних громад Подільського району у січні 2024 року.

За підсумками розгляду питань посадовим особам надані додаткові доручення.