Михайло ЛАЗАРЕНКО провів робочу зустріч з депутатом Савранської селищної ради Володимиром Бондарчуком

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО провів робочу зустріч з депутатом Савранської селищної ради та позаштатним радником начальника Подільської РВА Володимиром Бондарчуком.

В ході зустрічі обговорили здійснення взаємодії між органами влади, місцевого самоврядування і населенням громади. Володимир Ростиставович розповів про проблемні питання Савранщини, також очільник району поцікавився результатами виробничо-господарської діяльності.

Одним з пріоритетних питань була підтримка та допомога Збройним Силам України, адже Володимир Ростиславович та Савранська громада вже не вперше допомагають нашим захисникам. Михайло Дмитрович наголосив на важливості раціонального використання бюджетних коштів в 2024 році та спрямовування їх на допомогу ЗСУ.

Михайло Дмитрович зазначив: «Я щиро вдячний за підтримку та вагому допомогу Савранській громаді, а зокрема Володимиру Ростиславовичу! Від такого патріотичного та незламного духу жителів громад, які проявляють свою ініціативу і не шкодують своїх сил та часу – залежить багато, зокрема й перемога України в цій нелегкій війні з російським агресором!»

За результатом зустрічі намічено подальші спільні кроки з метою продовження цієї надважливої справи.