Робоча нарада в Зеленогірській територіальній громаді

Сьогодні за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка його перший заступник Оксана Лобода провела робочу нараду в Зеленогірській територіальній громаді.

Серед присутніх були: профільні фахівці Подільської РВА та Зеленогріської селищної ради, представники поліції, ДСНС та Держпродспоживслужби.

Оксана Олександрівна зауважила на прозорості закупівель в Зеленогірській громаді та контролі за ефективним використанням фінансових ресурсів. Закупівлі продовжують функціонувати, забезпечуючи проведення тендерів, вони повинні здійснюватися з дотриманням принципів максимальної відкритості, а також максимальної економії використання місцевого бюджету.

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Подільської РВА Наталія Добрянська доповіла про роботу закладів освіти Зеленогірської громади.

Також на нараді були заслухані доповіді представників ДСНС, Держпродспоживслужби та поліції.

Актуальним було обговорення нововведеної посади – поліцейський офіцер громади.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Громада всіляко підтримує дану програму та вже закупила новий автомобіль.

Під час наради присутні отримали важливу інформацію щодо організації та проведення робочих моментів, а також змогли задати питання та отримати необхідні роз’яснення.