МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО прийняв участь у відкритті Алеї Слави в Піщанській громаді загиблим захисникам в російсько-українській війні

Сьогодні, 22 лютого 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО був присутній в Піщанській громаді на відкритті Алеї Слави загиблим захисникам в російсько-українській війні.

У центрі селища облаштували Алею Слави і пам’яті про загиблих військовослужбовців громади, щоб увіковічити пам’ять про них. Там зібралися рідні та близькі загиблих воїнів, представники сільської та районної влади, військовослужбовці, колективи установ та організацій, мешканці громади.

На ній встановили пам’ятні дошки зі світлинами та описом життєвого і бойового шляху односельців, які віддали життя за Україну.


Присутні поіменно згадали Героїв, що охороняють нас з небес. Запалили лампадки та хвилиною скорботного мовчання вшанували їх світлу пам’ять.

Голова районної державної адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО відзначив важливість місця пам’яті, адже кожен, хто буде проходити і проїжджати повз, буде дивитися в очі загиблим Героям, згадуватиме тих, хто захищав Україну. На жаль, тепер центральна площа кожного міста і села мають такі алеї. Наш обов’язок пам’ятати та цінувати подвиг нашого світлого воїнства і піклуватися про їхні родини.
«Воїни, які загинули, ціною власного життя стали на захист нашої країни. Ніякі слова, на жаль, не вгамують той біль рідних, близьких, друзів. Ми з вами мусимо боротися та памʼятати їх. Ми повинні своїми вчинками, працею та допомогою здобути перемогу» – зазначив очільник району.

Ми пам’ятаємо кожного!
Герої не вмирають!