За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка його перший заступник Оксана Лобода взяла участь в роботі сесії Куяльницької сільської ради

Сьогодні, 22 лютого 2024 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, його перший заступник Оксана Лобода взяла участь в роботі 41-ї чергової сесії Куяльницької сільської ради VIII cкликання.

На початку всі присутні з гордістю виконали Гімн України та схилили голови в хвилині мовчання за загиблими внаслідок російської агресії проти України.

Виступаючи перед присутніми, Оксана Лобода акцентувала увагу на економному використанні бюджету громади, довела інформацію наказу Про деякі питання ефективного та раціонального використання коштів місцевих бюджетів умовах правового, режиму воєнного стану. Також зауважила, що кошти повинні спрямовуватись на допомогу ЗСУ.

Оксана Олександрівна відповіла на питання депутатів, які виникали під час засідання. Зокрема, щодо питань мобілізації та заходів мобілізаційного характеру.

На порядок денний було винесено 35 нагальних питань, які попередньо детально розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій. Зокрема, розглядалось питання Про затвердження внесення змін до рішення Куяльницької сільської ради від 22 грудня 2023 року№ 5419–VIIІ «Про організацію харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Куяльницької сільської ради в 2024 році».

Традиційно цілий ряд рішень було прийнято з метою врегулювання майнових відносин, надання дозволу на розробку технічної документації, засобів, договорів оренди тощо.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.