Начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко відвідав КП «Центр надання соціальних послуг»

Сьогодні в рамках робочої поїздки до Піщанської громади начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко відвідав КП «Центр надання соціальних послуг» з метою ознайомлення побутом та потребами мешканців закладу.

Заклад займається піклуванням та наданням соціальної допомоги, послуг догляду для осіб похилого віку та інвалідів.


Що важливо, при комунальному підприємстві є відділення соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

В ході ознайомлення з роботою закладу було відмічено, що всі послуги надаються якісно. Інтернат забезпечує високоякісне надання послуг підопічним. А саме, мешканці забезпечені належними умовами проживання, соціально-побутовим та медичним обслуговуванням, повагою до честі та гідності, здоровим харчуванням тощо.


Михайло Дмитрович звернувся до персоналу закладу: “Мені приємно бачити усмішки жителів, чистоту в кімнатах та їх здорове харчування. Ви робите важливу роботу, дякую Вам за вашу доброту, уважність до людей, які потребують більшої уваги, ніж інші”.

Цей заклад – важливий аспект для забезпечення надання соціальних послуг мешканцям громади. Робімо так, щоб люди похилого віку та ветерани щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності!