Начальник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в пленарному засіданні 42 сесії Савранської селищної ради VIII скликання

28 лютого 2024 року відбулось пленарне засідання 42 сесії Савранської селищної ради VIII скликання, в якій взяв участь начальник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО.

На початку всі присутні з гордістю виконали Гімн України та схилили голови в хвилині мовчання за загиблими внаслідок російської агресії проти України.

Виступаючи перед присутніми Михайло Дмитрович наголосив на важливості підтримки ЗСУ та здійсненні контролю за видатками громади.

«Прозорість державних закупівель – один з основних пріоритетів роботи очільників місцевого самоврядування! Люди повинні куди і для чого спрямовуються кошти місцевого бюджету. Інакше бути не може, особливо в період воєнного стану».

На порядок денний було винесено 58 нагальних питань, які попередньо детально розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій. Зокрема, розглядались питання Про виконання у 2023 році Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної ради на 2022-2024 роки.

Традиційно цілий ряд рішень було прийнято з метою врегулювання майнових відносин, надання дозволу на розробку технічної документації, засобів, договорів оренди тощо.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.