Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко прийняв участь в робочій нараді

Сьогодні, 29 лютого 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко прийняв участь в робочій нараді за співучастю: керівника Одеської обласної прокуратури Домущея Ігора, начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Івана Жука, керівника СБУ в Одеській області Віктора Доровського, заступника Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Лопати Віталія, тимчасово виконуючого обов’язки начальника Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Богдана Палісіки.

Перед присутніми виступив очільник району, в своїй промові він зазначив про важливість безпеки дітей, а саме: задовільний стан кожного укриття в районі та здорове гаряче харчування учнів в закладах освіти.

“У нас з вами один спільний ворог для всіх, ми повинні об’єднатися, працювати в усю силу задля наближення перемоги! Сумнівні, недоцільні тендери, корупційні махінації – це не те, що потребуємо ми, наш народ та наші захисники. Захисники потребую зброї, підтримки та розуміння”.

На робочій нараді були винесені питання щодо підвищення ефективності протидії кримінальній протиправності на території Подільського району, зокрема:
– прозорість та підзвітність, зокрема проведення тендерів на території району;
– кіберзлочинність, протидія та запобігання шахрайству;
– незаконна вирубка лісів та лісосмуг;
– зовнішні та внутрішні загрози в умовах воєнного стану;
– обопільна/спільна взаємодія всіх служб району;
– попередження та профілактика дитячої злочинності.

Учасники наради активно обговорили кожне питання та окреслили першочергові заходів для вирішення проблемних питань.