Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги.

Другий етап стрімко крокує Подільщиною.

Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!».

Школярі і педагоги навчальних закладів переконані: Всеукраїнські шкільні ліги – проєкт про дружбу, про підтримку і взаємодопомогу. Ми не здаємося, тож обовʼязково разом переможемо.

Сьогодні, 01 березня 2024 року, відбулось урочисте відкриття ІІ (територіального) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Куяльницької громади. За дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка присутніми на відкритті були: заступник начальника Подільської РВА Вадим Мегіс та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Подільської РВА Наталія Добрянська.

Михайло Лазаренко завжди опікується здоровʼям, вихованням та всіма потребами школярів, ініціює та підтримує проведення всіх необхідних заходів. Адже підростаюче покоління – це майбутнє нашої країни.

Мета змагань – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

На початку заходу всі присутні з гордістю виконали Державний Гімн України та схилили голови в хвилині мочання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Вадим Мегіс, у бесіді з учасниками змагань, наголосив: «Це важлива ініціатива для кожного з нас, ми всі разом, поруч, вболіваємо та допомагаємо один одному. Радий бачити усміхнені обличчя діток та повні азарту очі».

«Вдячна кожному, хто знайшов час і прийшов підтримати дітей! Адже ми пліч-о-пліч створимо можливості для спільного майбутнього!», — зазначила в своїй промові до присутніх начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Подільської РВА Наталія Добрянська.

У другому етапі школярі боротимуться за право представляти свій навчальний заклад на рівні громад, потім – районів та області.

Після закінчення товариської баскетбольної гри учасникам команд вручили нагороди.