Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Савранської селищної ради Оксаною Майхер та головним спеціалістом відділу освіти, Віталієм Ковалем

Сьогодні, 13 березня 2024 року начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Савранської селещної ради Оксаною Майхер та головним спеціалістом відділу освіти, Віталієм Ковалем.

Основну увагу було приділено важливості контролю над використанням бюджетних коштів, очільник району акцентував увагу на доцільності тендерів по закупівлях, щоб всі витрати були виважені та прозорі.

Разом з тим, Михайло Дмитрович наголосив на питанні освіти та захисту дітей, сьогодні це один із пріоритетів. А тому маємо дотримуватись найвищих стандартів та приділяти максимум уваги вирішенню будь-яких нагальних питань та проблем, що постають в ході організації навчального процесу.

Керівники обговорили заходи взаємодії, перспективи розвитку освіти, та визначили пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти в навчальних закладах Савранської селищної ради.