Михайло Лазаренко ініціював допомогу нашим захисникам, які тримають оборону на Східному напрямку

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: « Тільки спільними зусиллями ми можемо подолати російський терор. Ми боремось, кожен на своєму місці та на своєму фронті …»

Це глибоке переконання начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, тому цими днями він вже вкотре ініціював та організував відправку допомоги нашим хоробрим воїнам, сміливим і мужнім військовослужбовцям, які захищають нас і тримають оборону на Східному напрямку.

Нашим Героям був переданий квадрокоптер, який оснащений високотехнологічними камерами надвисокої роздільної здатності, що дозволяє розглянути найдрібніші деталі, який придбав аграрій з Савранської громади

Фіник Володимир Іванович.

Бійцям на фронт загрузили та передали найнеобхідніше на даний момент- це продукти харчування: тушонки, м’ясні вироби, різні смаколики, воду, засоби гігієни, хлібобулочні вироби, олію, крупи, яблука, консервовані овочі, енергетики. Також передано теплі шкарпетки та окопні свічки.

Щира подяка за любов до Батьківщини, вагому волонтерську допомогу:

– колективу Подільської РВА на чолі з начальником Михайлом Лазаренко;

– Албанському Олегу Богдановичу – секретарю Подільської міської ради;

– Терп’як Любові Олександрівні, приватному підприємцю;

– Колективу Пужайківського ліцею (Піщанська громада);

– Тетяні Асауляк – приватному підприємцю;

– Ірині Паюк – приватному підприємцю.

Відповідальну місію доставки здійснили працівники Подільської РВА справжні патріоти України – Денис Цапок та Кухар Павло.

Груз був доставлений, хоча шлях був небезпечним, але почуття свого громадянського обов’язку було вище за побоювання та страх.

Воїни безмежно були раді такій зустрічі та допомозі, дякували !

Хочеться вірити, що небайдужість наших трудівників тилу – нададуть захисникам ще більше сил і натхнення для скорішого визволення українських земель від окупантів.

НАЧАЛЬНИК ПОДІЛЬСЬКОЇ РВА МИХАЙЛО ДМИТРОВИЧ ЛАЗАРЕНКО ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ В ДОПОМОЗІ!

ДОПОМАГАЙТЕ ЗСУ!

ВОНИ БОРОНЯТЬ НАШУ ЗЕМЛЮ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!