Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з представником ДП «БАЛТСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» Ковтуненком Степаном Олексійовичем

Сьогодні 21 березня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу зустріч з представником ДП «БАЛТСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» Ковтуненком Степаном Олексійовичем.

На даний час найбільш небезпечним в лісосмугах є пожежі, причиною виникнення яких є необачна дія людини (розведення вогнища і необережне поводження з ними, сільськогосподарські палі, використання несправної техніки та агрегатів, грозові розряди, самозагорання торфу тощо) – акцентував увагу Михайло Дмитрович.

Також очільник району зазначив, що підприємство є державною установою і виконує всі завдання, які покладені на лісогосподарську компанію в межах своїх повноважень та згідно чинного законодавства.

В ході зустрічі Степан Олексійович проінформував начальника РВА про стан справ в лісовому господарстві, та зазначив, що підприємство виконує всі завдання, що покладені на нього.