Відбулося підписання договору між Подільською РВА в особі начальника Михайла Лазаренка та прийомними батьками Компаніченками

Сьогодні, 21 березня 2024 року, відбулося підписання договору між Подільською РВА в особі начальника Михайла Лазаренка та прийомними батьками Компаніченками з с. Гавиноси Окнянської селищної ради на влаштування на спільне проживання та виховання трьох дітей Оксани, Євгенія та Владислава.

Це діти, які залишилися без батьківського піклуванням з Ананьївської громади та на початку повномасштабного вторгнення рф разом з іншими вихованцями нашого Центру соціально-психологічної реабілітації дітей евакуйовані в Республіку Польща.

Під час заходу Михайло Дмитрович поцікавився життям дітей, про їх захоплення. Дітки довго мріяли про люблячу сім’ю, в якій б вони відчували себе щасливими та потрібними.

В кабінеті Михайла Дмитровича діти мали змогу на власні очі побачити військові артефакти та спорядження, прапори військових формувань, яким районна військова адміністрація неодноразово надавала допомогу. В подарунок діти отримали сувенірну гільзу.

Хочеться побажати новоствореній прийомній сім’ї Компаніченків віри та сили для здійснення мрій, нехай щастя та успіх, добробут, любов та взаєморозуміння завжди супроводжують їх сім’ю.