Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

25 березня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Дмитрович довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, він довів пріоритетні напрямки роботи райради та завдання на поточний тиждень.

☑️ Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної військової адміністрації Євгеній Мартинюк.

☑️ Про розгляд скарги щодо прояву неповаги з боку посадових осіб Саранської селищної ради до вшанування пам’яті Героя України – Вдовиченка О.В. доповів начальник юридичного управління апарату РВА Сергій Курганський.

☑️ Про підведення підсумків 2 – го етапу змагань Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги доповіла начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Наталія Добрянська.

☑️ Начальник служби у справах дітей РВА Ірина Бочарова доповіла про створення прийомної сім’ї Компаніченків з Окнянської територіальної громади та влаштування в неї трьох дітей.

На нараді також було розглянуто низку організаційних питань та окреслено плани і завдання на наступний тиждень.