Започатковуємо рубрику «Амбасадори Подільського району»

З 1 квітня у межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» стартує III районний етап спортивних змагань серед юнаків та дівчат територіальних громад Подільського району під девізом – «Разом переможемо!», які триватимуть протягом квітня місяця.

Кращі команди другого територіального етапу виборюватимуть звання кращих у п’яти видах спорту: волейбол, баскетбол, футзал, спортивне орієнтування та черлідинг, а переможці змагатимуться за першість на рівні області.

🔥Попереду в рамках проєкту «Пліч-о-пліч» ще чимало спортивних зустрічей, на яких учні зможуть відчути задоволення від занять спортом та радість від здобутих досягнень. Тож побажаємо юним спортсменам подальших перемог та підкорених високих спортивних п’єдесталів!

🤝Впродовж двох місяців поспіль поряд з нашими юними спортсменами знаходились люди, які є спортивною гордістю громад. І нам хочеться розказати про тих, хто не лише підтримував та вболівав за шкільні лігі гри «Пліч-о-пліч», а ще й став активним учасником змагань та поділився набутим досвідом з підростаючим поколінням.

Тож започатковуємо рубрику «Амбасадори Подільського району». І розпочнемо нашу першу розповідь про амбасадора Піщанської громади Сокерчака Валерія Михайловича.

Валерій Михайлович – тренер волейбольної команди Піщанської громади, в минулому гравець збірної Одеської області з волейболу. Під керівництвом Валерія Михайловича жіночі команди стали дворазовими чемпіонами у відкритій першості з волейболу Чечельницького та Тростянецького районів Вінницької області, триразовими чемпіонами у спартакіаді школярів Одеської області з жіночого волейболу (2017, 2018 та 2021 років), а вихованка Лещенко Ольга – є срібною призеркою центральної зони першості України з волейболу серед дівчат.


🙏🏻Сподіваємося, що за підтримки наших амбасадорів грандіозного спортивного проєкту «Пліч-о-пліч» кожен відчує себе чемпіоном, а педагоги та тренери будуть й надалі мотивувати та надихати своїх учнів.

Разом до Перемоги!